STIGLO JE ŠTO I KIJU! Luna zaratila sa Markom - Pokušao si da od mene napraviš ALKOHOLIČARKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 02:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLO JE ŠTO I KIJU! Luna zaratila sa Markom - Pokušao si da od mene napraviš ALKOHOLIČARKU!

Neviđeni pritisak!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima "Zadruge 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Luna Đogani imala je potrebu tokom rasprave zadrugara oko Marka Miljkovića i parčeta mesa koje je, po njihovim rečima uzela Stanija Dobrojević, što je on demantovao, da iznese svoju stranu priče. Luna se prvo obratila Zorici Marković koja je dobacila Đoganijevoj u jednom trenutku da se isto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tako kako se ona sada oseća, osećala i njena ljuta rivalka iz prve sezone ,,Zadruge" Kristina Kija Kockar, a potom je ušla u raspravu sa Miljkovićem.

- Meni se to i kako vratilo i pre nego što sam stupila sa Markom u vezu. Marko je danas rekao da sam pila alkohol, on je iskoristio i pokušao da od mene napravi alkoholičarku. Nisam bila pijana niti sam pila. Napad je najbolja odbrana. Ja ću posle da imam probleme - izjavila je Luna.

- Hoću da prestanu problemi koji nastanu kad se ti napiješ. Nije ti prvi put da praviš problem u alkoholisanom stanju. Prećutao sam ti deset puta kad si pijana, sinoć nisam - urlao je Miljković.

- Stanija da hoće, on bi preksutra bio sa njom, čak i sa Anom Korać. A ti si njemu prevozno sredstvo do pobede, dozvoljavaš jednom Miljkoviću da pravi budalu od tebe. Moj momak da radi to kako radi, rekla bih mu: "Marš u p*čku materinu" - dodala je Miljana Kulić.

- Ja to nisam videla, ali mi je rečeno u poverenju - dodala je Stanija.

NAUČIŠ JEDNOM RUKOM SVAŠTA DA RADIŠ! Dea otvoreno o životu posle NESREĆE, suzama, podršci... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.