STIGLI REZULTATI TESTIRANJA NA NARKOTIKE! Produkcija unela dokaze - Filip Car se obratio porodici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2023, 03:45

STIGLI REZULTATI TESTIRANJA NA NARKOTIKE! Produkcija unela dokaze - Filip Car se obratio porodici!

Veliki šef neće da toleriše da se ovakve laži iznose u rijalitiju!

Maja Marinković i Filip Car su se danima svađali, a ona je tokom tih sukoba optuživala Cara da on koristi narkotike u "Zadruzi". Produkcija je rešila da stane na put ovim lažima, pa je odmah podvrgla Filipa testiranju.

Član obezbeđenja je ušao na imanje kako bi dao Filipu rezultate testiranja na narkotike. Rezultati su pokazali da je negativan na apsolutno sve narkotike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na koje je testiran.

Pred žurku i podelu budžeta, Car je iskoristio priliku da se obrati porodici povodom ove situacije:

- Samo da se obratim mojoj porodici, nemoj da se stresirati. Danas sam imao testiranje u laboratoriji. Izveštaj sam imao, najbitnije mi je ovo za moju porodicu, negativan sam - rekao je Car.

Ovakav negativan rezultat je i bio očekivan, s obzirom na to da produkcija vodi računa o svim zadrugarima i da niko ne može da dođe u posed nedozvoljenih supstanci.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.