STIGLE RODE! Gazda Paja po drugi put postao tata, osvanula PRVA slika ćerkice

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 10:45

STIGLE RODE! Gazda Paja po drugi put postao tata, osvanula PRVA slika ćerkice

Prelep dan u domu poznatog muzičara.

Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja po drugi put postao je otac. Naime, njegova supruga Vesna porodila se i na svet je donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dodelili ime Andrea.

Reperova lepša polovina je srećne vesti podelila na društvenoj mreži Instagram, objavivši fotografiju na kojoj drži svoju novorođenu bebu. Nakon što je Vesna podelila ovu radosnu vest iz porodilišta, čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mamu i bebu su počele da stižu sa svih strana, od prijatelja, porodice i fanova.

Podsećanja radi, Vesna i Pavle su 2020. godine dobili dečaka, a sada je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, ćerkicu Andreu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gazda Paja drugi put postao otac

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2023

Reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, prije tri godine je postao otac dječaka, a njegova lijepa supruga Vesna sada je na svijet donijela djevojčicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.