STIGLA ODLUKA PRODUKCIJE! Nakon što je Marija Kulić javno objavila rat, otkriveno šta će biti sa njenim opstankom u Zadruzi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 12:21

STIGLA ODLUKA PRODUKCIJE! Nakon što je Marija Kulić javno objavila rat, otkriveno šta će biti sa njenim opstankom u Zadruzi!

Neopoziva odluka.

Rat koji je Marija Kulić danas objavila televiziji Pink i produkciji rijalitija "Zadruga" čini se da se tek zahuktava.

Naime, kao učesnica čak nekoliko sezona, zajedno sa svojom ćerkom Miljanom i unukom Željkom, Marija je imala posebne uslove kada je u pitanju boravak na imanju u Šimanovcima.

Pored toga što je boravila u posebnom apartmanu, prilagođenom potrebama njenog četvorogodišnjeg unuka, Marija je redovno napuštala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Zadrugu" kako bi odlazila na lekarske kontrole i preglede.

Još uvek nije potpuno jasno šta se desilo između Kulićke i produkcije i zbog čega je Nišlijka odlučila da javno žestoko udari po medijskoj kući koja je "hlebom hranila" njenu porodicu godinama, a prema njenim rečima, produkcija je navodno odbila da vrati lične stvari Željka Kulića, a kako je takođe rekla ekskluzivno za "Srbija Danas", iz rijalitija je izašla na jedan dan kako bi otišla kod lekara, a onda joj je navodno stigla poruka da "nema potrebe da se vraća u rijaliti". 

S druge strane, Veliki šef je doneo odluku da Marija bude diskvalifikovana iz šeste sezone jer je, prema rečima produkcije, samoinicijativno odlučila da svoj boravak napolju produži na čak 7 dana.

Takođe, produkcija je odmah javno odreagovala na Marijine optužbe, o čemu više možete saznati OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.