STIGLA ODLUKA! Ovo je kazna za Vladimira Tomovića zbog NASILJA nad Gagijem Đoganijem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA ODLUKA! Ovo je kazna za Vladimira Tomovića zbog NASILJA nad Gagijem Đoganijem! (VIDEO)

Da li je zasluženo?

Veliki šef doneo je odluku da kazni Vladimira Tomovića nedeljnim honorarom, zbog toga što je nasrnuo na Gagija Đoganija tokom sinoćne svađe u "Zadruzi".

POdsetimo, Đogani i Tomović su se svađali, a tokom rasprave, Tomović je Gagija nazivao pogrdnim imenima ("Bedniče", "P*ičko"), da bi mu na kraju rekao kako nije dovoljno hrabar ni da se zauzme za svoju ćerku Lunu Đogani.

Gagi mu je posle toga rekao "mr'š", nakon čega ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Tomović snažno povukao za kapuljaču od dukserice,  i tako mu napravio masnicu.

Mnogi komentatori na društvenim mrežama su zatražili diskvalifikaciju za Tomovića, imajući u vidu da je već imao nasilne ispade (udario je Aleksandru Subotić u prošloj "Zadruzi"), ali produkcija je odlučila da je ovo adekvatna kazna.

Šta vi mislite, da li je kazna za Tomovića adekvatna?

"USAMLJEN SAM!" Gastoza su devojke u rijalitiju spopadale, a sada otkriva ZAŠTO SE POVUKAO (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.