STIGLA ODELA: Vidite kako su se učesnici obukli za Zadrugoviziju - Karić zatvorenik, Lazić kosmonaut

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLA ODELA: Vidite kako su se učesnici obukli za "Zadrugoviziju" - Karić zatvorenik, Lazić kosmonaut

Potrudili se.

Umesto izbacivanja, kako je to uobičajeno za subotnje večeri u rijalitiju "Zadruga 3", Veliki šef je za večeras organizovao prvu "Zadrugoviziju" u ovoj sezoni.

Učesnici su podeljeni u 16 grupa, a tema ovog izdanja muzičkog takmičenja u "Zadruzi" koje počinje od 22 sata je - pesme za sva vremena.

Uživo prenos prve "Zadrugovizije" u trećoj sezoni, snimak svih nastupa i najzanimljivije fotografije možete da pratite iz minuta u minut na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVOM linku.

Učesnici su spremni i jedva čekaju da počne "Zadrugovizija". Bili su veoma kreativni kada su se oblačili, tako da će publika na sceni videti, između ostalog, Stefana Karića kao zatvorenika, Radeta Lazića kao kosmonauta...

A evo i kratkog snimka poslednjih priprema jedne od grupa:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.