STIGLA NEOČEKIVANA POMOĆ POSLE BOLA - Dalila nakon otkaza podelila srećne vesti: Javno potvrdila

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 17:06

STIGLA NEOČEKIVANA POMOĆ POSLE BOLA - Dalila nakon otkaza podelila srećne vesti: Javno potvrdila

Drže se za ruku.

Dalila Dragojević se opet nalazi na životnoj prekretnici. Taman što je svoju rijaliti prošlost ostavila za sobom i počela uspešno da gradi karijeru voditeljke, ona je morala da da otkaz i da počne opet iznova da traži svoj životni poziv.

Podsetimo, Dragojevićka je nekoliko meseci imala vrlo uspešnu autorsku emisiju "Da li sa... Dalilom" na Hajpu, a ona se sve bolje i bolje snalazila u novoj ulozi.

Ipak, juče je Dalila objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je dala otkaz na televiziji.

Naime, prvo je direktor televizije Hajp objavio da voditelji zaposleni na njegovoj televiziji nemaju prava da zarađuju preko Tiktok mečeva i  da, kako se on izrazio, "prose" za giftove koje dalje unovčavaju.

Pobednica Parova i drugoplasirana učesnica "Zadruge 5" očigledno nije želela da pristane na ove uslove te je dala otkaz. Kako se šuška, Dragojevićka zarađuje ogromne pare na ovoj društvenoj platformi te nije bila spremna tako lako da se odrekne svoje zlatne koke.

Nju je vest o otkazu zatekla na moru i to dva dana pred završetak odmora.

Ona je sada na svom Instagramu otkrila ko joj pruža najveću podršku u ovom stresnom periodu promene posla

Na slici se vidi kako se Dalila drži Marijanu za šaku.

- Zauvek i u dobru i zlu - stoji na objavi

Ova slika je douševila Daliline i Marijanine pratioce, a ovaj gotovo filmski kadar mnoge ljubitelej filma je podsetio na ostvarenje "Telma i Luiz", kultni film iz devedesteih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.