STIGLA JE PRINOVA! Jelena Bačić Alimpić podelila SREĆNE VESTI - Čestitke pljušte sa svih strana

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 12:04

STIGLA JE PRINOVA! Jelena Bačić Alimpić podelila SREĆNE VESTI - Čestitke pljušte sa svih strana

Predivne vesti iz porodice poznate književnice!

Spisateljica i nekadašnja voditeljka Jelena Bačić Alimpić objavila je na društvenim mrežama divne vesti - postala je baka jedne divne devojčice!

Voditeljkin sin Marko dobio je ćerku sa svojom izabranicom Antoninom, a srećna baka se odmah pohvalila na društvenim mrežama.

- Postala sam baka! Hvala ti, Antonina, na neopisivoj sreći! Volim vas najviše na svetu! Dobro došla, anđele bakin! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neprepričiva sreća - napisala je Bačić Alimpić na društvenim mrežama, ne krijući radost zbog prinove u porodici i čestitajući snaji.

Podsetimo, sin Jelene Bačić Alimpić je na Uskrs 2021. zaprosio je svoju višegodišnju devojku, a vezu su ozvaničili brakom u septembru iste godine.

- Marko radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem - rekla je jednom prilikom Jelena za medije.

A post shared by Antonina Alimpić (@antonina.alimpic)

Književnica inače često javno ističe koliko je zadovoljna sinovljevim izborom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.