STIGLA BEBA, ČESTITAMO - Filip Car se oglasio iz PORODILIŠTA: Familija jača za jednog člana

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 16:54

STIGLA BEBA, ČESTITAMO - Filip Car se oglasio iz PORODILIŠTA: "Familija jača za jednog člana"

Nakon ovoga mnogi su razvukli osmehe na licu, jer su vesti zaista prelepe.

Bivši zadrugar Filip Car čeka ćerku sa svojom trudnom bivšom devojkom, pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić. Oni su nedavno raskinuli, a Aleks se iz Crikvenice preselila u Beograd, gde pazi na svoju trudnoću. Car je danas iznenadio fanove na društvenoj mreži Instagram objavom iz porodilišta.

Naime, njegova porodica postala je bogatija za jednog člana, što je mnoge oduševilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Rodio se mali Bogdan. Familija jača za jednog člana - napisao je Car u okviru svoje objave.

Aleks je nedavno zbunila svoje pratioce i mnoge je začudio tekst koji je objavila.

- Svako može ubiti onoga koga voli, neko to učini jednim pogledom, a neko laskavim rečima. Kukavice ubijaju poljupcem, a hrabri udarcima mača. Neko ubija voljenog dok je mlad, a neko dok je star... Neki ubijaju požudnim rukama, a neki podmuklo. Milostivi ubija nožem. Jer onaj koji je ubijen nožem brzo se ohladi - glasile su reči na video-snimku koji je ona podelila.

Filipu Caru i njegovoj porodici čestitamo.

Srbija Danas/ Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Filip Car OTKRIO IME BEBE: Roditelji su najponosniji, a fotografija iz porodilišta TOPI SRCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024

Jedno od najlepših imena je ponela beba...Filip Car i Aleks Nikolić čekaju bebicu i to ćerku, a termin je sve bliži i bliži. Car je danas iznenadio fanove na društvenoj mreži Instagram objavom iz porodilišta...Naime, njegova porodica je bogatija za još jednog člana i to pravog deliju, a...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.