STIGAO MALI PANIĆ! Porodila se Nadežda Biljić! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2020, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO MALI PANIĆ! Porodila se Nadežda Biljić! (FOTO)

Divne vesti!

Pevačica Nadežda Biljić porodila se pre četiri dana i svom izabraniku, manekenu Tomi Paniću kojeg je upoznala i zavolela u "Zadruzi", podarila sina kojem su dali ime Longo!

Longo je malo poranio, pa se rodio pre termina, a lepu vest sa javnošću je podelio ponosni tata.

- Želim da vas obavestim da smo Nadežda i moja malenkost postali roditelji 12. marta 2020. godine. Rodio se sin Longo! U svoj ovoj epidemiji mi smo srećni što se pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena rodio jer je na sigurnom mestu. Nadežda se dobro oseća - pohvalio se maneken.

Nadežda i Toma su prošli kroz turbulentan period, u kom ga je ona čak prijavila za nasilje u porodici, ali mu je ona sve oprostila kada je saznala da je u drugom stanju.

A post shared by @nadezda_biljic_official on Feb 16, 2020 at 7:59am PST

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"LJUBI GA TATA" Veljko Ražnatović objavio INTIMAN TRENUTAK sa Bogdanom - mazio joj stomak, a onda... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.