STIGAO JE U BEOGRAD! Mensur Ajdarpašić VEČERAS ULAZI U ZADRUGU? Isplivala fotografija, sprema se HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 18:43

STIGAO JE U BEOGRAD! Mensur Ajdarpašić VEČERAS ULAZI U ZADRUGU? Isplivala fotografija, sprema se HAOS

Večeras je vanredno ubacivanje!

Sinoć je u Zadrugu vanrednim ubacivanjem, regularni takmičar postala Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, koju je ostavio zbog Anđele Đuričić.

Međutim, večeras je produkcija najavila još vanrednih ubacivanja POGLEDAJTE OVDE.

Na društvenim mrežama su krenule spekulacije ko bi mogao da uđe u Zadrugu 6 večeras.

Kristijan Golubović je nedavno pominjao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulazak, te je čak i žestoko potkačio Anu Ćurčić, Filipa Cara ali i Zvezdana POGLEDAJTE OVDE.

Osim Kristijana, spekuliše se i da će večeras možda u Zadrugu vanrednim ubacivanjem ući i Mensur Ajdarpašić.

Kako se vidi na njegovom Instagramu, Mensur je stigao u Beograd već  sinoć, a onda su krenule i objave po fan grupama, gde se navodi da on ulazi:

- Večeras ulazi Mensur - glasila je objava u fan grupi Zadruge.

Podsetimo, Mensur je bio u ljubavnoj vezi sa Milicom Veselinović tokom pete sezone, ali se spekulisalo nakon rijalitija i sa Majom Marinković

Takođe svi pamtimo, burnu svađu Ajdarpašića sa Filipom Carem, kada je Car prirpretio tada Mensuru da će mu se osvetiti tako što će biti sa Milicom, što je i ispunio.

Da li će sada Ajdarpašić pomrsiti konce zadrugarima, ili je to samo "bačen mamac", ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.