STIDIM SE TE VEZE I ŽALIM! Mateji puštene uspomene SA TAROM, on POBESNEO - Devojka me je RAZORILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:05

"STIDIM SE TE VEZE I ŽALIM!" Mateji puštene uspomene SA TAROM, on POBESNEO - Devojka me je RAZORILA!

Brutalan.

U specijalnoj emisiji "Uspomene" pušten je i klip za Mateju Matijevića, koji je potom prokomentarisao.

- Mnogo mi je drago što sam ih sve video i pojedine ortake. Sve to što je bilo. Ja sam u životu imao jedan odnos od četiri godine koji me je razneo, emotivno i ceo odnos je bio preburan i prebrutalan. Onda sam imao preburan mladalački život posle nje. Ja imam te svoje neke glupave kočnice, gde ispada da jedem go**a. Ja sam u svim tim odnosima bio iskren. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To što je mene blam zbog odnosa iz trojke, to je jedna stvar, ali sam ja bio iskren. Bili ste svedoci odnosa koji je trajao sedam meseci, sve u svemu, nije mi ostao u lepom sećanju. Bilo je spontano, ali i iskreno. Okej mi je ovo što je Anđela rekla, vrati mi se film. Više i ne pamtiš ovde šta je bilo, a vidiš da je bilo i lepih momenata, smejanja i ostalo. Nije mi najmanje stalo do Mine. Meni je u toj vezi od mesec dana, bilo lepo. Neću da uvredim bilo koga, ali njen odnos, jedna žena prema muškarcu, je najbolji - počeo je Mateja.

- Zato što ti je senka. Oblači što i ti, totalno promenila sebe - rekao je Milan.

- I u ovom odnosu imam te neke rampe. Ja bih voleo da mi sad ovaj odnos uspe i da mogu da se dovedem u red, jer nam je lepo u ovom odnosu. Drago mi je što sve ovo vidim. Čuo sam da može da se i zarađuje od Tik toka, tako da ću to da guram. Hvala mom ortaku Nikoli. Ja volim te stvari, da izlazim, i volim da se okružim ljudima koji me usrećuju - nastavio je Matijević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.