STIDI SE! NAJSTRAŠNIJE ispljuvala Kiju! Hiljade Slobinih i Luninih fanova traže... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIDI SE! NAJSTRAŠNIJE ispljuvala Kiju! Hiljade Slobinih i Luninih fanova traže... (VIDEO)

Velika, velika obožavateljka.

Sinoć se u "Zadrugu" javila gledateljka koja je prosto obožava Slobu Radanovića i Lunu Đogani i imala je poruku za Slobinu suprugu, Kristinu Kiju Kockar.

Pogledajte OVDE kako je Luna pobegla kad su pustili snimak seksa sa Slobom. 

- S obzirom da su naši fanovi i Luna i Sloba (htela je da kaže da je ona fan Lune i Slobe), mislim da je krajnje vreme da prestaneš da se praviš luckasta, da tražiš zaštitu od svoga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << muža, koji je srećno zaljubljen, pusti nek se vole, i ti si nekada volela... hiljadu ljudi stoji ovde pored njih, jer smo srećni što ih gledamo. Stavi tačku na svoje izlaganje, ne drži se blizu njih kad je žurka. Nama je žao da kvariš njihovu ljubav. Nisi ti za njega stvorena. Skloni se od njih - nizala je gledateljka, koja je, možda od uzbuđenja, nije pravilno upotrebila reč "fan", a i neke druge reči.

 Gledateljka, inače iz Banjaluke, je poželela Slobi i Luni da budu zajedno do kraja života i da imaju troje dece. Ona je rekla da često zove "Pink", kada vidi da njih dvoje nisu srećni, kako bi ih zamolila da češće budu u kadru i da budu veseli.

Lepi Mića je ironično prokomentarisao da obožavateljka Lune i Slobe sigurno živi u veoma velikoj kući, kad u nju stane čak 1.000 obožavalaca.

- To mora da je neka kasarna - zaključio je Mića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.