STENJALA I UZDISALA: Miljana završila u krevetu SA DRUGIM! A Ivan? A trudnoća?! PAKAO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STENJALA I UZDISALA: Miljana završila u krevetu SA DRUGIM! A Ivan? A trudnoća?! PAKAO! (VIDEO)

Potpuno se opustila i prepustila...

Miljana Kulić definitivno dominira u Parovima, i to svakodnevno, a i sada je uradila nešto što će se dugo gledati i o čemu će se pričati.

(VIDEO) UŽAS U PAROVIMA! Miljana čašom u glavu pogodila Ivana, ODMAH zvali obezbeđenje... HAOS!

I oni koji ne prate pomno Parove znaju da je ovih dana aktuelna priča oko njene trudnoće u rijalitiju, a tu su i brojni sukobi sa Ivanom Marinkovićem. Letele su čak i čaše, liptala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je krv...

NAJVEĆA TAJNA PAROVA OTKRIVENA SINOĆ! Skrivena bila u vili, da li ste je videli? (FOTO)

A sada... Sada je Nišlijka završila u krevetu sa - drugim! Vuk Đuričić je legao pored nje i, sudeći po njenim reakcijama, radio je prave stvari.

Češkao ju je, masirao, a Miljana je samo stenjala i uzdisala: "Too, uhh...". Kako li je Ivanu tada bilo - to samo on zna.

Pogledajte snimak:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.