STEFANU KARIĆU ODREĐEN PRITVOR! Zadržan je u policijskoj stanici! Ovo su najnovije informacije iz Sremske Mitrovice

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 17:09

STEFANU KARIĆU ODREĐEN PRITVOR! Zadržan je u policijskoj stanici! Ovo su najnovije informacije iz Sremske Mitrovice

Evo šta se dešava!

Pre više od dva dana starleta Nataša Šavija podigla je javnost na noge kad se saznalo da je brutalno prebijena, zbog čega je završila u bolnici sa prelomom jagodične kosti.

Kako se navodi iza toga stoji Stefan Karić, od kojeg do danas nije bilo ni traga ni glasa.

Stefan se popodne pojavio u policijskoj stanici u Sremskoj Mitrovici i to u pratnji svog avokata.

Kako pišu mediji, Kariću je danas određen pritvor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 48 sati, a nakon čega će izaći pred tužioca koji će, nakon što Stefan bude izneo svoju odbranu, odrediti da li će Karića dalje krivično goniti.

Oglasio se i advokat.

- Stefan je zadržan 48 sati, nije bežao jer on nije ni dobio poziv. Posle 48 sati dolazi pred tužioca. Sutra ili prekosutra biće izveden pred tužioca gde će dati izjavi. Videćemo ishod. Teške telesne povrede su, a ako se dokaže da je kriv, kazna zatvora je od šest meseci do pet godina. On se oseća dobro. Dpreman je na proces - rekao je advokat u izjavi za Kurir.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stefan Karić nije bežao jer nije ni dobio poziv! Određen mu je pritvor!

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2023

Stefan Karić nije bežao jer on nije ni dobio poziv! Određen mu je pritvor, odnosno zadržavanje. Posle 48 sati dolazi pred tužioca. ..Pre više od dva dana starleta Nataša Šavija podigla je javnost na noge kad se saznalo da je brutalno prebijena, zbog čega je završila u bolnici sa prelomom jagodične...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.