STEFAN KARIĆ VIĐEN VAN BEOGRADA?! Društvene mreže preplavljene, na ovom mestu je pronađen?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 12:01

STEFAN KARIĆ VIĐEN VAN BEOGRADA?! Društvene mreže preplavljene, na ovom mestu je pronađen?

Ovakve informacije treba uzeti sa rezervom.

Bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić od juče je zvanično osumnjičeni za prebijanje starlete Nataše Šavije, koja se zbog nanesenih povreda već 24 časa nalazi u KC Vojvodina gde čeka na operaciju jagodične kosti koja joj je polomljena.

Prema njenim rečima, Karić joj je naneo teške povrede na svadbi na kojoj su zajedno bili, ispred toaleta, a nakon incidenta njemu se gubi svaki trag.

Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ugasio svoj telefon, kao i profil na Instagramu, međutim, sada su društvenim mrežama počele da kruže informacije da se Karić nalazi u Novom Sadu, te da su ga stanovnici ovog grada videli u tamošnjim kafićima.

Jedan korisnik tvitera napisao je ispod objave da se traga za Stefanom:

- Eno ga, sedeo u Petrusu (restoran u centru Novog Sada) u 22:40, ja sam ga našao, policija nije - stoji u objavi.

Ubrzo je još nekoliko korisnika podelilo informaciju da su ga videli u Novom Sadu, ali ga nadležni organi još uvek nisu pronašli.

Svakako, treba uzeti u obzir da društvene mreže nisu izvor zvaničnih informacija, pa se i ova može posmatrati kao neslana šala.

Podsećanja radi, Stefanov advokat se oglasio sinoć i poručio da će Karić zajedno sa njim posetiti policijsku stanicu 3. maja kako bi dao svoju izjavu o optužbama Nataše Šavije.

- Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da proverimo informacije. Kao i uvek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neproverene informacije - rekao je Karićev advokat za "Telegraf".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.