STEFAN KARIĆ UKLONIO TETOVAŽU POSVEĆENU JOVANI LJUBISAVLJEVIĆ: Umesto njenog imena, na tom mestu stoji OVAJ SIMBOL

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 08:39

STEFAN KARIĆ UKLONIO TETOVAŽU POSVEĆENU JOVANI LJUBISAVLJEVIĆ: Umesto njenog imena, na tom mestu stoji OVAJ SIMBOL

Doneo je drastičnu odluku!

Stefan Karić, bivši učesnik Zadruge bio je u centru skandala kada ga je starleta Nataša Šavija optužila da joj je naneo teške telesne povrede prebijanjem na svadbi na kojoj mu je ona bila pratnja.

Stefan je bio u pritvoru mesec dana zbog ovih optužbi.

Podsetimo, tokom učešća u Zadruzi, Karić je uplovio u ljubavnu vezu sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom je nakon Zadruge započeo i zajednički život. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Međutim, nakon što je sledeće sezone ušao sam u Zadrugu, po završetku te sezone, ljubav se raspala.

Tokom veze sa Jovanom, Stefan je istetovirao slovo "J" na podlaktici.

Pre nekoliko dana Karić je bio na ceremoniji proslave senčanja Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, sada Tomić, te je iskoristio priliku da nakon što su se njih dve istetovirale, da ukloni tetovažu posveženu Jovani, te je sada umesto slova "J" istetoviran pištolj.

Podsetimo, Jovana je nakon raskida sa Stefanom uplovila u vezu sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.