STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 15:58

STEFAN KARIĆ PUŠTEN IZ PRITVORA

Ovo su detalji.

Stefan Karić danas je pušten iz pritvora u kom je bio od 3.maja nakon navodnog krvničkog prebijanja Nataše Šavije, piše "Republika".

Podsetimo, starleta Nataša Šavija stigla je u Osnovno tužilaštvo u Rumi u kom je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića.

Kako je rekla pošto je izašla iz tužilaštva, Stefanu je navodno zasmetao njen duboki šlic na haljini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje.

- Bio je tako težak prelom da nije moglo da se uradi sa jednom operacijom. Posle mesec dana, oko mi je još modro i spušten kapak. Nadam se da ću biti bolje i da ću psihički biti bolje - rekla je Šavija, kojoj su najveća podrška roditelji.

- Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost - rekla je Nataša za "Kurir" .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.