Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFAN KARIĆ POBESNEO NA JELENU PEŠIĆ: Otkrila sve detalje njihove VEZE pa pomenula i njegovog oca OSMANA

Sinoć je nekoliko zadrugara zajedno sa ovonedeljnim vođom Vladimirom Tomovićem, otišlo do “Hotela Zadruga” i tamo neobavezno razgovaralo o životu van rijalitija. Oni su uživali u torti koju su ukrali sa rođendana Filipa Reljića, a onda je Jelena Pešić otkrila detalje iz veze sa Stefanom Karićem. – Kako ste izlazili? Upoznali ste se u kafiću, The post STEFAN KARIĆ POBESNEO NA JELENU PEŠIĆ: Otkrila sve detalje njihove VEZE pa pomenula i njegovog oca OSMANA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JELENA PEŠIĆ OBMANULA I PRODUKCIJU I NAROD?! Stefan Karić je samo njena ŽRTVA! Osman RASKRINKAO BIVŠU SNAJKU!

Izvor: Scandal.rs, 13.Nov.2019

Osman Karić svakodnevno komentariše dešavanja u Zadruzi, te tako nije ostao bez komentara i na izjavu Jelene Pešić na Radiju Amnezija da se pre ulaska u rijaliti dogovorila sa Stefanom da objavi da su bili u vezi samo kako bi izbegli dodatna pitanja u vezi s tim. Ipak, Osman tvrdi da je Jelena upravo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.