STAVILA TAČKU NA ODNOS SA DANILOM: Tara Simov ne želi pomirenje sa ocem svog deteta? Objavila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 17:01

STAVILA TAČKU NA ODNOS SA DANILOM: Tara Simov ne želi pomirenje sa ocem svog deteta? Objavila OVO

"Još uvek je nezreo i nije bio svestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dete!"

Bivša učesnica Zadruge, sada voditeljka televizije "Hype", Tara Simov raskinula je sa svojim partnerom Danilom Raičevićem, a ova vest je mnoge šokirala budući da se bivša zadrugarka nedavno porodila i da je delovalo da im je veza gotovo idilična.

Najveći problem je bio, kako navodi izvor blizak ljubavnom paru, to što Danilo sve vreme živi momačkim životom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Danila često viđaju po Nišu kako izlazi i provodi se, a najmanje ga viđaju sa detetom. Redovno kači slike iz teretane polu nag i iz restorana, dok Tara sama čuva Nikolaja i spava preko dana samo dva sata kako bi mogla da ispuni sve svoje obaveze, dok Danilo ni oko čega ne želi da se potrudi. Još uvek je nezreo i nije bio svestan koliko je velika obaveza kada dobiješ dete - priča dobro obavešten izvor za "Blic" i dodaje:

- Iz priloženog što Danilo i Tara kače na svojim Instagram profilima, do raskida između njih dvoje je došlo. Još uvek nije sigurno da li će se pomiriti i kako će dalje teći njihov odnos. Tara je vidno smršala nakon porođaja, a i u više navrata je isticala da je imala komplikacije u trudnoći. Izašla je iz bolnice dva dana posle carskog reza i nije joj bilo teško da obavlja sve kućne poslove i uz to čuva dete - ističe dobro obavešten izvor.

Sada se Simova ponovo oglasila, te objavila Instagram stori, a da li je ovo vezano za prekid navodni, procenite sami:

- Ne vraćaj se onome od čega te je Bog oslobodio - glasila je objava Simove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.