STAVILA TAČKU NA NJIHOV ODNOS! Nakon sinoćne žurke Đoganijeva se odlučila na OVAJ KORAK! Sve zbog Jelene?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAVILA TAČKU NA NJIHOV ODNOS! Nakon sinoćne žurke Đoganijeva se odlučila na OVAJ KORAK! Sve zbog Jelene?

Iznenadila svojim potezom!

Burna veza Marka Miljkovića i Lune Đogani, koja je započeta u drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" završena je pre par nedelja. Marko i Luna davali su razne komentare o raskidu, a delovalo je kao da su ostalo u koliko, toliko dobrom odnosu. Međutim, sada se Luna odlučila na drastičan korak!

Naime, ona je obrisala sve zajedničke fotografije sa Markom na svom Instagram nalogu. Izgleda da je Luna odlučila da obriše svaki trag >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog postojanja iz njenog života.

Mnogi su se zapitali da li se Luna odlučila na ovaj potez zbog toga što je Marko sve prisniji sa Jelenom Pešić u Zadruzi ili je nešto drugo nateralo Đoganijevu na ovaj korak, ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.