STAVILA TAČKU! JK iz izolacije poslala JASNU poruku: Ovo je prava ISTINA njenog i Duškovog odnosa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 08:48

STAVILA TAČKU! JK iz izolacije poslala JASNU poruku: Ovo je prava ISTINA njenog i Duškovog odnosa! (FOTO)

Karantin im dobro došao.

Već duže vreme kruže glasine kako pevačica Jelena Karleuša i njen muž fudbaler Duško Tošić nisu u ljubavi, te da je razvod na pomolu. Karleuša nije htela da se odlašava mnogo tim povodom, te je jednim snimkom na društvenim mrežama stavila tačku na sve dalje spekulacije.

Naime, Karleuša je već pre nekoliko dana postavila stori na svom Instagram profilu, gde ona i Duško uživaju u izolaciji, ona  je ispijala vino, dok je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenirao u sobi.

Sinoć je Jelena ponovo podelila delić kućne atmosfere na svojim mnogobrojnim pratiocima, gde se vidi da ona i njen suprug uživaju u izolaciji, kao i to da se Duško pokazao kao majstor u kuhinji praveći palačinke za svoju porodicu. Karleuša je uz snimak poslala i  jednu jasnu poruku.

- Srpski dnevni tabloidi na muci većoj od korone - napisala je Jelena, očigledno još jednom demantujući glasine da je pre nekoliko nedelja došlo do fizičkog obračuna između nje i Duška, kao i to da je njihov odnos nikad bolji i da ljubav cveta.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.