STARI ZADRUGARI ULAZE U HAJPOV RIJALITI! Milan Milošević najavio OGROMNE TRANSFERE Nastao bi SKANDAL kada bi se saznalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 09:17

"STARI ZADRUGARI ULAZE U HAJPOV RIJALITI!" Milan Milošević najavio OGROMNE TRANSFERE "Nastao bi SKANDAL kada bi se saznalo"

Ekskluzivno za Srbija Danas!

Megapopularni voditelj Milan Milošević uživa u svom zasluženom višemesečnom odmoru na crnogorskom primorju.

Voditelja od septembra očekuje emitovanje njegove autorske emisije na Hype televiziji na koju je prešao nakon napuštanja Pink televizije.

Milan je ekskluzivno za Srbija Danas otkrio detalje novog projekta, pa nam zagolicao maštu kada je najavio da će se u novom Hajpovom rijalitiju naći stari zadrugari.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Jao, ja kada bih vam rekao ko se sve od starih učesnika Zadruge prijavio, pa to bi nastao skandal! Biće tu velikih iznenađenja, samo da znate - rekao nam je Milan, pa otkrio da li će on biti učesnik, kako se šuškalo ili voditelj ovog novog rijalitija:

- Ja znam da bi milioni hteli da me vide i u jednoj i u drugoj ulozi, jer sam pokazao kako se to radi na oba fronta! Najbolje! Ja sam se potpuno predao svom autorskom projektu i jedva čekam da počne! - rekao nam je voditelj, pa otkrio koja televizija je gledanija Hype ili Pink, kao i to da li postoji šansa da će se vratiti na ružičastu televiziju. Odgovore na sva škakljiva pitanja pogledajte klikom na link ispod ovog teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.