STARI RIJALITI RAT PONOVO POČEO - Miljana i Mišel se urnisali! Kulićka nije štedela pevača nakon OVOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 17:54

STARI RIJALITI RAT PONOVO POČEO - Miljana i Mišel se urnisali! Kulićka nije štedela pevača nakon OVOGA

Nakon OVOG njegovog postupka!

Milica Kemez ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala i navela ko su po njenom mišljenju tri najpohlepnije osobe u Zadruzi.

- Ana Bulatović, ona je meni jednom rekla da ne može da mi da malo muslija, prvi put je kupila sve i onda ne može da mi da, ali ona je takođe neko ko uzima sve od svakoga - rekla je Milica.

- I ti isto, daj kafu, daj ono... - provocirala je Ana.

- Ana, Ermina, ona je to i za sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla sama, bori se za sebe, ja sam zbog toga izašla iz tog društva - rekla je Milica.

- Ne razumem Milice, zbog čega si ti izašla, ti si se ovde klala sa Erminom, najviše, a sada se družite, ne razumem, pričaj sada, navodiš, a ne želiš da kažeš? - uzvratila je Rialda.

- Ja ne želim da budem u tom čoporu - pravdala se Kemezova.

- Ja ne mogu da verujem da neko ko se druži sa mnom od prvog dana, 'ajde Nadica, koja nas naziva čoporom, klanom, ali ja se sa tobom družim od prvog dana, ali kao te stvari koje si ti videla - odbrusila je Rialda.

- Mene je sramota da navodim situacije! - pravdala se Milica.

Potom su se Miljana Kulić I Mišel Gvozdenović obračunali pred svim zadrugarima, te su jedno drugo optuživali za već izgovorene stvari.

Miljana se uvredila zbog toga što ju je Mišel naveo za najpohlepniju osobu, što je izazvalo početak ponovnog rijaliti rata.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.