Izvor: Scandal.rs, 18.Jun.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAR ekskluzivno donosi prve fotografije sa venčanja Nikole Pekovića

Proslavljeni košarkaš Nikola Peković venčao se danas u Crnoj Gori sa osam godina starijom izabranicom Violetom Milinković, doktorkom iz Pljevalja, a svadbeno veselje priređeno je u hotelu u Bečićima.

STAR donosi prve fotografije mladenaca sa kumovima Duškom i Ninom Šarić, kao i mladine kume, drugarice iz detinjstva.

Na svadbu je došlo mnogo poznatih ličnosti, a kako se spekulisalo, mladenci nisu žalili novac da sve bude glamurozno, pa su tako čak 40.000 evra odvojili samo za muziku.

Ostanite uz naš portal za još fotografija i detalja sa slavlja.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESELJE UZ NARODNJAKE Pogledajte delić atmosfere sa svadbe Nikole Pekovića

Izvor: Blic, 18.Jun.2016

Proslavljni košarkaš Nikola Peković venčao se danas s partnerkom Violetom Milinković, a na glamuroznoj proslavi venčanja mladence i goste su se zabavljali uz brojne poznate pevače među kojima je bila i Ana Bekuta...Svadbena ceremonija upriličena je u Bečićima u hotelu "Mediteran", koji je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.