STAR donosi! Šopićkini roditelji u strahu: Zbog Karića će navući kriminalce na sebe!

Izvor: Svet, 05.Jun.2020, 13:20

STAR donosi! Šopićkini roditelji u strahu: Zbog Karića će navući kriminalce na sebe!

Ivana Šopić se mnogo uznemirila kada joj je majka u telefoskom pozivu ljutito rekla da je sve uništila što je imala napolju, te da ih je obrukala i da svi u porodici imaju dosta neprijatnosti. A da sve bude još čudnije, nisu joj aminovali ni vezu sa Stefanom Karićem!
IVANA, BRUKAŠ SE! „Tata je dobro, preko prijatelja se često čuje sa Stefanovim tatom Osmanom, razmene koju poruku vezano za vašu zajedničku podršku. Eto i tata i ja pozdravljamo Stefana, ali tebi poručujemo da malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << prikočiš, da prestaneš sa seksualnim odnosima jer se sve vidi. Mnogo ružne stvari radiš. Mi imamao dosta neprijatnosti zbog toga i mnogo nam je teže nego tebi. Pogubila si se, Ivana, radiš neke nenormalne stvari, brukaš i sebe i nas”, siktala je Ivanina majka, a ona je pokunjeno otišla u Stefanov krevet i opet imala seks. Njena najbolja drugarica smatra da Ivana mnogo greši, jer njena veza sa Stefanom napolju nema šanse da opstane.
PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! ŠOK: Luna i Gastoz snimali seks u WC-u! Akcija traje 11 minuta! Jelena morala sve da oprosti Novaku! Šopićki prete KRIMINALCI! Marija i JK u svađi zbog koncerta!
PROČITAJTE JOŠ: KAD CECA SLAVI! Ko je sve sa ESTRADE juče slavio sa NOVOPEČENOM BAKOM! (FOTO)
PROČITAJTE JOŠ: JK posle KORONE! Renovira VILU od 2.5 miliona! Duško ODREŠIO KESU!
„Ivana se malo zaigrala, mislim da će se baš razočarati kada izađe i shvati da je pogrešila. Ta veza, ta ljubav, taj seks sa njim joj mnogo štete nanosi. Celo društvo je razočarano u nju, iz aviona se vidi da će je on šutnuti još na vratima Zadruge. On je dečko iz neke druge priče, iz nekog drugog miljea, te kuće, bazeni, skupi automobili… Ma bruka porodicu, njeni su se povukli, sramota ih je jer sve što radi, gledaju i njihovi prijatelji. Neprijatno im je. Jedva čekaju da se sve ovo završi, pa da prestanu sa stresovima. Videće i sama, razočaraće se, ali sama je kriva što se zakačila za pogrešnog dečka. Samo sebi da ne navuče neke kriminalce na vrat. Toga se i njeni najviše plaše”, rekla je za novi STAR Ivanina drugarica Marija.
STARSTAR
The post STAR donosi! Šopićkini roditelji u strahu: Zbog Karića će navući kriminalce na sebe! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.