STAR donosi! Ovo je Lepomir pisao Nataši Mazi: Odvalio bih te jako! (foto)

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STAR donosi! Ovo je Lepomir pisao Nataši Mazi: Odvalio bih te jako! (foto)

Ekipa Star-a došla je do novih dokaza o seksualnim fetišima Lepomira, što je otkrila transseksualna pevačica Nataša Maza.
“Prvi put mi se sam javio preko Fejsa 2013. godine, obasipao me je komplimentima na račun mog  fizičkog izgleda. Moram da priznam da je i mene njegov izgled privukao, pa sam zato i stupila u komunikaciju sa njim. Tek u kasnijoj priči saznajem da je ljubitelj trans osoba, sto me uopšte nije oduševilo, naprotiv, ne volim kad me ljudi tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svrstavaju. Nastavili smo priču. Svakim sledećim razgovorom je postajao sve opušteniji i govorio šta bi mi radio. Imao je običaj da me zove noću i predlagao svašta. Ne postoji ništa ružno u njegovom obraćanju meni niti bilo kakav negativan komentar niti bilo šta. Iako je znao da sam udata, to mu nije smetalo pa mu se čak dopala i moja šala da bih mogla i muža da povedem. Upravo iz razloga mog bračnog statusa ne bi bilo u redu da detaljišem u vezi sa susretima. Dovoljno je reći da su mišići tvrdi baš kako treba“, otkrila nam je Nataša.
Maza otkriva i da mu ona nije ni prva ni poslednja transica s kojom je bio:
“Lepomir Bakić obožava seks sa trans devojkama. Mene je godinama proganjao. On je bio sa svim poznatijim transvestitima i transseksulkama.“
Nataša Maza nam je priložila delove prepiske sa Lepomirom Bakićem, ali kako kaže, mnogo toga nije uspela da sačuva zbog ljubomornog muža.
“Lepomir mi je slao svoje fotografije, sve sam ih još onda obrisala, baš kao i mnogo poruka koje bi mi predstavljale problem sa mužem. Neću detaljisati ali opet ću reći, tvrd je svuda gde treba da bude i svi mišići su baš po ukusu žena.“

A šta je Nataša Maza izjavila nakon susreta sa Lepomirom na “Farmi” pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.