STAO NA REP I ZOLI I MILJANI - Bebica otkrio da li je uzeo honorar Kulićeve: I Marija će biti u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 23:14

STAO NA REP I ZOLI I MILJANI - Bebica otkrio da li je uzeo honorar Kulićeve: I Marija će biti u šoku

STAO NA REP I ZOLI I MILJANI - Bebica otkrio šta je sa bogatstvom Kulića i da

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo video iz Zadruge 6, u kom Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola otkrivaju Zvezdanu Slavniću da je Siniša Kulić, Miljanin otac, poklonio Nenadu Macanoviću Bebici automobil i da će možda njemu pripasti i Miljanin honorar.

Zvezdan nije mogao da veruje tim rečima, ali je Zola ponavljao sve što je Miljana prepričala, a što se navodno dogodilo u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nišu.

Povodom ovih izjava, kontaktirali su Bebicu, koji je za medije otkrio da li je to istina i šta se dešava sa Miljaninim novcem:

- To su budalaštine koje Zola izvlači iz konteksta. Ko je dobro pratio, video je kakvi su njegovi "visi ciljevi" koje meni prepisuje, a i kako u poslednjih par dana konstantno govori kako treba da mu se doveze škoda u Beograd ,a dečko nema dozvolu ni trotinet da vozi. Prvo, ja nikad u životu nikome nisam tražio da mi poklanja bilo šta, a ponajmanje auto.

Sto se tiče honorara, ja nisam Zola, pa da trošim Miljanine pare, oduvek sam sam zarađivao za sebe,nikad u životu nista nisam radio zarad neke koristi i nekog interesa. A Miljani bi dao svoje honorare, nikad ne bih uzeo njen nijedan cent da potrošim, jer je njoj prvashodno potreban novac za nju, Željka i za njenu porodicu, a tamo, iako vama izgleda lako, svaki cent je krvavo zaradjen - rekao je Bebica, pa obelodanio svoje trenutno mesto prebivališta:

 - Trenutno se nalazim u Beogradu, ali povremeno odlazim u Niš, kako bi Siniši brže prošli dani - otkrio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.