STANJE NAŠE PEVAČICE ALARMANTNO! Bori se sa DEPRESIJOM, moli za RAZUMEVANJE - Objavom ŠOKIRALA javnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 02:58

STANJE NAŠE PEVAČICE ALARMANTNO! Bori se sa DEPRESIJOM, moli za RAZUMEVANJE - Objavom ŠOKIRALA javnost!

Teški dani za nju!

Kontroverzna pop pevačica Dunja Ilić, otkako se pojavila na sceni, oduvek je privlačila pažnju javnosti. Ovoga puta, Dunja je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je informacije o aktuelnostima iz svog života.

Nakon njene borbe sa opijatima i preseljenja iz Srbije, mnogi su se interesovali šta se dešava sa Dunjom.

A post shared by Sash... (@sasha______ivanovna) on Jul 23, 2020 at 1:36pm PDT

- Biću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskrena, jer ne želim da ispadne da bilo kakve obaveze prema bilo kome izbegavam, jer sam umišljena, istripovana itd. Ne odgovaram na poruke, otkazujem obaveze i viđanja jer sam u depresiji. Ništa ozbiljno nije, ali jednostavno spavam, jedem, radim koliko moram, čitam. Ne viđam se i ne čujem ni sa najbližim ljudima, jer trenutno nisam u stanju - napisala je Dunja.

A post shared by Sash... (@sasha______ivanovna) on Jun 1, 2020 at 2:29pm PDT

- Eto, molim sve poznanike da me razumeju što ne odgovaram na poruke, odlažem viđanja. Prosto, ne osećam se dobro. Nisam godinama bila ovoliko dugo u Beogradu, i još par stvari tu je dovelo do ovoga. Biću bolje, ali mi trenutno treba ova izolacija. Dok mi ne bude malko bolje neću biti na ovom profilu. Divan ostatak večeri svima i ne zamerite - zaključila je Dunja.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.