STANIJIN MILIONER je sa našeg prostora, BRUTALNO JE ZGODAN! Otkriveno KO JE mladoženja, OVAJ DETALJ svi komentarišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 12:14

STANIJIN MILIONER je sa našeg prostora, BRUTALNO JE ZGODAN! Otkriveno KO JE mladoženja, OVAJ DETALJ svi komentarišu

Pre više od dve nedelje kao bomba u domaćim medijima odjeknula je vest da se starleta verila. Ona je tada na mrežama pokazala verenički prsten i dečka, za kog se sad ispostavilo da ima ženu i dete.

Jedna od najpoželjnijih srpskih starleta Stanija Dobrojević je već nekoliko meseci u vezi s momkom koji je poreklom s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu.

Reč je o izvesnom biznismenu koji navodno zarađuje milione. Kako se pisalo, oni su se upoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Americi, a Stanija je odmah "odlepila" za njim.

- Stanija je raskinula s dečkom s kojim je bila u vezi od prošle godine, posle razlaza s Markom Markovićem, ali nije dugo samovala. Posle samo nekoliko nedelja "pala" je na momka koji je s naših prostora, ali živi i radi u inostranstvu i ima 38 godina kao i ona. Njen izabranik zbog posla često putuje u Ameriku, gde su se i upoznali. "Odlepila" je za uspešnim biznismenom, a on je drži kao malo vode na dlanu! Skoro nije bila toliko zaljubljena, pa me ne čudi što je posle samo nekoliko meseci počela da planira budućnost s njim. Čezne da se uda i da rodi dete - otkrila je nedavno jedna Stanijina drugarica.

Starleta je nekoliko puta objavila njihove zajedničke fotografije, ali je uvek davala svog partnera "na kašičicu".

A post shared by S T A N I J A 💫 (@stanijadobrojevic)

Trudila se da sakrije njegov identitet, pa smo imali priliku da vidimo samo poneki deo njegovog tela. Tako smo mogli da primetimo da je krupna ruka njenog novog izabranika istetovirana, te da deluje vrlo markantno.

Navodi se u medijima i to da Stanija i milioner planiraju svadbu na Karibima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.