STANIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE - Starleta uradila JOŠ JEDNU operaciju, a ona joj je promenila lični opis! Komentari pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 18:13

STANIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE - Starleta uradila JOŠ JEDNU operaciju, a ona joj je promenila lični opis! Komentari pljušte

Mnogi negoduju i prozivaju je!

Starleta Stanija Dobrojević koja je javnosti postala poznata 2006. godine, uradila je veliki broj estetskih korekcija i operacija, te je danas neprepoznatljiva.

Stanija je najveću transformaciju doživela kada se jednom prilikom pojavila kod Ognjena Amidžića u emisiji i mnogi su tada prokomentarisali da je tada preterala sa plastičnim operacijama i botoksom.

Naime, starleta je sada odlučila da operiše i nos, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a slika nakon intervencije osvanula je na društvenim mrežama i mnoge ostavila u šoku, te su usledile burne rekcije:

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz)

"Izgleda kao gica prasica", "Ovo joj nije trebalo", "Lepši joj je bio nos pre", "Imam osećaj da samo sedi i smiđlja đta bi operisala i promenila na sebi", "Daleko bilo ne liči na sebe strašno", bili su samo neki od žestokih komentara.

Podsetimo, Stanija Dobrojević danas je neprepoznatljiva u odnosu na njene prva pojavljivanjima u javnosti.

- Stanija je prvo ugradila "trojke", a potom ih je povećala na "četvorke"! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 evra. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj. Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i rešila se podočnjaka. Uradila je i tzv. mačje oči, koje su u poslednje vreme veoma popularne na estradi. Pre nekoliko godina je povećala i zadnjicu - ispričao je jednom prilikom izvor za Informer i dodao da je starleta stavila i fasete na zube od 4.000 evra, ali i nadogradila kosu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.