STANIJA U SUZAMA NA BOŽIĆ: Starleti se pred povratak u Srbiju i ULAZAK U ZADRUGU desilo OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA U SUZAMA NA BOŽIĆ: Starleti se pred povratak u Srbiju i ULAZAK U ZADRUGU desilo OVO! (FOTO)

Joj.

Starleta Stanija Dobrojević ove godine Božić proslavlja u Americi, gde već godinama radi. Ona nije skrivala svoju tugu, što ovaj praznik neće provesti sa svojom porodicom.

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) дана 6. Јан 2019. у 9:25 PST

Dobrojevićeva je na svom Instagram profilu podelila prepisku sa majkom Slavicom, koja joj je poslala fotografije božićne trpeze, a Stanija se zbog ovog prizora rasplakala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Starleti se na Instagramu obratio i njen brat Sani Dobrojević, koji joj je takođe poručio da mu mnogo nedostaje u ovim prazničnim danima.

Nema sumnje da Dobrojevićevoj mnogo fale najmiliji, ali će propušteno vreme sigurno nadoknaditi kada se starleta vrati u Srbiju, pred ulazak u "Zadrugu".

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RASPLAKALA SE ZA PRAZNIK! Stanija priznala koliko joj nedostaju najmiliji, pa pokazala prepisku sa majkom! (FOTO)

Izvor: Press, 08.Jan.2019, 10:03

Božić će proslaviti u Americi. . Starleta Stanija Dobrojević ove godine Božić proslavlja u Americi, gde već godinama radi. Ona nije skrivala svoju tugu, što ovaj praznik...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.