Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2020, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA U SUZAMA: Evakuacionim letom stigla u Srbiju! Odmah u KARANTIN, a ono što je rekla POTRESLO je sve

Stanija Dobrojević obavestila je sve one koji je prate na Instagramu da je vratila u Srbiju. Zvezda “Zadruge” otkrila je da će u karantinu provesti 28 dana i da sa tim nema problema. NOVI SVET OTKRIVA! LUNA HTELA DA SE UBIJE! POPILA ŠAKU LEKOVA! PRIJA HOĆE RAZVOD! ANASTASIJA SE SELI IZ KUĆE! DUŠKO MOŽE DA The post STANIJA U SUZAMA: Evakuacionim letom stigla u Srbiju! Odmah u KARANTIN, a ono što je rekla POTRESLO je sve appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI SVET OTKRIVA! LUNA HTELA DA SE UBIJE! POPILA ŠAKU LEKOVA! PRIJA HOĆE RAZVOD! ANASTASIJA SE SELI IZ KUĆE! DUŠKO MOŽE DA UBIJE JK! ATIJAS TVRDI DA JE ĐOLE NAJVEĆE ZLO!

Izvor: Svet, 27.Mar.2020

NOVI SVET OTKRIVA!. Ovo niste videli. Luna htela da se ubije. Popila šaku lekova za smirenje. Prija hoće razvod. Filip otišao kod Brene i Bobe. Anastasija se seli iz kuće. ŠOK. Duško može da ubije JK. Policija upala u stan. Atijas:. “Đole je najveće zlo, zbog njega je Luna oćelavila!”. SvetSvet.The...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.