STANIJA RASKIDA VERIDBU NAKON OKRŠAJA SA ANELI: Došlo mi je da bacim prsten u ono jezero!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 09:57

STANIJA RASKIDA VERIDBU NAKON OKRŠAJA SA ANELI: "Došlo mi je da bacim prsten u ono jezero!"

Ovo je bila kap koja je prelila čašu!

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević juče je ušla u "Elitu" kako bi se suočila sa takmičarkom ove sezone Elite, Aneli Ahmić, koja ju je optužila da joj je otela muža.

Iako je još pre dva dana govorila kako je verenički prsten vratila na ruku i da je nakon nekog vremena tišine između nje i Asmina Durdžića rešila da svoje planove za brak nastave, sada je odlučila da stavi tačku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i donese svoju finalnu odluku po pitanju stajanja na ludi kamen sa milionerom.

Nakon razgovora dveju rijaliti zvezda, Stanija je u studiju izjavila da više nema nameru da se uda za Duržića.

- Hoćeš li se pomiriti s njim, hoćeš li mu dati šansu? - pitala je voditeljka, Dušica Jakovljević, Staniju aludirajući na njenog trenutnog verenika.

- Ne. Meni je došlo da bacim prsten u ono jezero, a onda se mislim ne mogu toliko para da bacim, ali poremetila me je - priznala je Stanija i nastavila:

- Ja bih najviše volela da se njih dvoje suoče i da ja njih gledam. Meni nije jasno ko je njoj tražio da se oni vide po povratku iz Majamija? Ako on šalje novac i finansira, to je meni u redu, ali šta imaš da se gledaš po povratku iz Majamija?

Stanija je otkrila da se Asmin dogovorio i video sa Ahmićevom u Duborvniku dok je par bio u procesu prenosa kofera iz Nju Džerzija, gde je Dobrojevićeva živela, u kuću u kojoj bi stanovali zajedno.

To za nju nimalo nije bilo u redu, ali veruje da je Asmin vrlo verovatno bio nesiguran u korake koje su kao partneri preduzimali po pitanju krunisanja veze.

- I on mi je mutan. I ona. Isti su mi u ovom trenutku najiskrnije - priznala je Dobrojevićeva.

- Kako si ti, jesi li dobro? - upitala je Dušica iskreno.

- Ja ne verujem da se ovo meni dešava i da se još dešava pod kamerama i to sada gledaju nacija i ljudi. Ja ne mogu da verujem, ovo je meni valjda moralo da se desi. Ja ću izaći iz ovoga i nastaviću svoj život od momenta pre nego što je ušao u njega. Ako mu ikada dam opet šansu, jadan on sa mnom - zaključila je Dobrojevićeva.

- Nema potrebe da ja nju gazim, mene zanima njena strana priče. Ja njoj nisam rekla ništa šta je on puštao u javnost, kakva je ona majka, ja nisam želela da se ona oseća kao da je ja napadam. Ona se meni ne dopada, mnogo laže, osetim ja to po energiji. Žena ženu oseća, ona da je pričala iskreno iz srca, ona ide na patetiku, ali ja to ne osećam. Jeste me poremetila, možda on i stvarno jeste lažov. Meni se te neke priče za stvari i kupovinu ne poklapaju, isto kao sve što sam čula o njoj mi se ne poklapa, meni se ništa ne podudara - rekla je Stanija.

Dobrojevićeva se osvrnula i na dete koje Duedžić i Ahmićeva imaju zajedno i priznala da ga žali.

- To dete je ostalo i bez oca i bez majke koja je otišla u rijaliti, meni je sve to takva jedna lakrdija. Ovo je bruka i sramota sa kakvim sam se ja to čovekom uplela - kazala je ona.

Stanija se prisetila i momenta rastanka sa Aneli u Zadruzi i podelila sa svima on što ju je apsolutno potreslo i posle čega će se teško oporaviti.

-  Rekla mi je "tek ćeš da se usrećiš i da vidiš ko je i on i svi oni." Jezivo mi je bilo, osetila sam tu negativnu energiju. Užasna mi je. - podelila je Stanija.

- Ja sam spremna da njega vratim njoj ako tu postoji ljubav, a šta ako me stvarno voli, a oni su učinili sve da mi ga ogade. To onda nije fer - zaključila je starleta.

- Nije ovo laka odluka. Moje emocije su stavljene sa strane pod ključ da bih se ja psihički digla iz ove situacije i sagledala sve što realnije jer izbor životnog partnera, ako pogrešiš, može skupo da te košta. Ja želim samo da budem srećna. Da nikome ne kradem pored toliko muškaraca na ovom svetu i da samo imam normalan dom i porodicu.

Pogledajte kako je Stanija slikovito opisivala razgovor između sebe i Ahmićeve KLIKOM na video ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.