STANIJA POTVRDILA DA JE DOBILA 2.000.000 - Aneli će pozeleneti kada čuje šta se dogodilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 08:19

STANIJA POTVRDILA DA JE DOBILA 2.000.000 - Aneli će pozeleneti kada čuje šta se dogodilo

Ovo nije pošlo za rukom mnogima na našoj estradi.

Stanija Dobrojević se često naziva starletom nad starletom iz više razloga. Ovu titulu zaslužila je jer jako dugo traje na našoj javnoj sceni, završila je državni fakultet, i posle toliko godina i dalje je jedna od najlepših Srpkinja, a pokazala je i da je veoma uspešna biznismenka.

Na svoje brojne uspehe sada može da doda još jedan.

Naime, Stanija je stekla na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čak dva miliona pratilaca.   Na ovaj način prestigla je i takve naše zvezde kao što su Teodora Džehverović (1,3 miliona pratilaca), Svetlana Ceca Ražnatović (1 milion pratilaca) i Vojaž (koji 850.000).

Stanija je svojim atraktivnim izgledom i profesionalnim fotografijama očigledno zaludela ne samo domaću pobliku i region, već i mnogi iz dalekih zemalja prate našu lepu starletu. Ona je potvrdila i na svom storiju da je 2.000.000 ljudi prate te se zahvalila svojim brojnim fanovima.

Pošto je Stanija već mesecima u ratu sa Aneli Ahmić, sa čijim se bivšim partnerom Asminom Durdžićem viđala, pretpostavljamo da Ahmićeva neće biti previšesrećna kada čuje da je njena suparnica ostvarila ovakav uspeh.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram/

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.