Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA POLUDELA ZBOG SANDRE AFRIKE! Nastao HAOS između nje i Vladimira pred put, morao je da OBRIŠE SLIKU

Stanija Dobrojević napustila je “Zadrugu”, a jučeje otputovala u Ameriku. Njenom izlasku, najviše se obradovao njen dečko Vladimir Tomović, međutim, njihov prvi razgovor po izlasku protekao je u svađi i to zbog pevačice Sandre Afrike. Stanija je po izlasku pogledala društvene mreže, gde je na Vladimirovom Instagramu ugledala njegov selfi sa Afrikom, koja je uslikana The post STANIJA POLUDELA ZBOG SANDRE AFRIKE! Nastao HAOS između nje i Vladimira pred put, morao je da OBRIŠE SLIKU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Stanija poludela zbog Sandre Afrike, nastao haos

Izvor: Vesti-online.com, 12.Okt.2018

Stanija Dobrojević napustila je "Zadrugu", a juče je otputovala u Ameriku. Njenom izlasku, najviše se obradovao njen dečko Vladimir Tomović, međutim, njihov prvi razgovor po izlasku protekao je u svađi i to zbog pevačice Sandre Afrike...Stanija je po izlasku pogledala društvene mreže, gde je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.