STANIJA OBJAVILA FOTKU SA ISTETOVIRANIM FRAJEROM - Omaklo joj se, a njegova ruka upala u kadar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 14:02

STANIJA OBJAVILA FOTKU SA ISTETOVIRANIM FRAJEROM - Omaklo joj se, a njegova ruka upala u kadar (FOTO)

Slučajno?

Stanija Dobrojević nedavno se slikala sa jednim dečkom i to objavila na duštvene mreže, ali do kraja nije otkrila njegov identitet i nije potvrđeno da li je to baš njen izabranik.

Samo oštrom oku nije promaklo da njen novi partner ima tetovaže na rukama, a sada je starleta otkrila veći deo njegovog tela, gde se jasno vidi da zaista ima "rukav" od tetovaže.

Na novoj fotografiji njih dvoje uživaju u restoranu i slatkim đakonijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je za Staniju prava retkost i presedan jer uvek pazi na svoju ishranu.

Stanija i dalje želi da ostane misteriozna, a da li će objavljivati deo po deo tela svog izabranika ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.