STANIJA NAKON SUOČAVANJA SA KRISTIJANOM: Osećala sam se poraženo i poniženo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 23:02

STANIJA NAKON SUOČAVANJA SA KRISTIJANOM: Osećala sam se poraženo i poniženo!

Nije joj bilo po volji?

Stanija Dobrojević rešila je da povuče krivičnu prijavu protiv Kristijana Golubovića nakon što su se tokom jučerašnjeg dana sreli u Osnovnom sudu u Rumi, a on pred sudijom rekao da se šalio kada je izjavio da će je ubiti.

Stanija je sada otkrila kako se osećala zbog drame koju je preživljavala tokom poslednjih nekoliko nedelja.

- Krivičnu prijavu nisam podnela samo ja nego i tužilaštvo, on se meni izvinio i dao reč da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me nikad ne bi povredio. Odustajem da ga krivično gonim i ja - započela je Stanija pa dodala da je bila potrešena kada se susrela sa Kristijanom.

🖤💣 📸 @alo_novine

A post shared by Fan page about Stanija💣 (@stanija.fp) on Nov 4, 2020 at 8:13am PST

- Bila sam potrešena u emisiji, nije mi nimalo prijatno, Najteže je mojoj porodici. Bile su pretnje ubistvom, bila sam saterana u ćošak. Spustili smo lopte i zakopali ratne sekire. Laknulo mi je posle iskaza. To je rešeno, ja sam čovek i ne želim da niko završi u zatvoru. Mir nema cenu izjavila je Dobrojevićeva.

Starleta je otkrila da li će se družiti sa Kristijanom kao što je to nekada bilo.

- Nikad nećemo biti kao pre, najbitnije je da nema više zle krvi - rekla je.

Od onoga što joj je najteže palo u poslednje vreme, poznata starleta odgovara:

- Najteže mi je bilo kad sam stigla u Srbiju, moja porodica je sve jako teško preživela. Kad gledam njih i mamine suze, to mi najteže pada. Ja sam se osetila i poniženo i poraženo u emisiji. Žao mi je što ispaštam i što svi ispaštaju zbog "Farme 6", naučila sam da se nosim sa tim, ali moja porodica teško - rekla je ona, pa otkrila dali ima dečka.

A post shared by Kriristijan Golubović👊Zadruga (@kristijankrile.fp) on Nov 3, 2020 at 2:30pm PST

- Ne bih o ljubavnom životu, zadovoljna sam i imam podršku. Želim porodicu i dečka, radujem se tome - završila je Stanija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

VAU, KOLIKI JOJ JE STOMAK! Atijas uhvatio momenat Lune sa Anabelom u stanu! Svi gledaju samo u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.