STANIJA MOKRA OD SUZA: Posle HAOSA sa Vladom, plače u NJEGOVOM zagrljaju! Joj, joj, preslatki! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANIJA MOKRA OD SUZA: Posle HAOSA sa Vladom, plače u NJEGOVOM zagrljaju! Joj, joj, preslatki! (VIDEO)

Stanija se preigrala.

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su sve prisniji u svom odnosu, ali to nije razlog da se nekad ne posvađaju. Dok su obitavali u hotelu Vladimir je pozvao starletu, ali ga je ona iskulirala. Tada joj je on očitao bukvicu rekavši da je bolje da ne kaže šta misli o njoj i da mu ona ne treba u životu.

Stanija je njemu prebacila što je zove u zagrljaj kada su sami, a kada su u društvu ili ih snimaju kamere on to ne radi.

Miljana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kulić je u intervjuu sa Ognjenom Amidžićem ispričala kako su ovo dvoje par koji samo gleda gde su kamere kako bi se nameštali da ih snimaju, na šta je voditelj rekao da je Miksi to lepo primetila. Narod se ne slaže sa Miljanom za mnoge stvari, ali ovo je jedna od retkih za koju su je podržali.

Stanija je ovu rečenicu i potvrdila rekavši u hotelu Vladimiru ovo za društvo i kamere.

Ipak, bile lažne ili ne, suze Stanije Dobrojević danas su prolivene u rajskom vrtu.

Ona kaže da je razlog i krivac Tomović, a sve je izgovorila u zagrljaju Bokuna koji ju je tešio:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.