STANIJA JE PROLAZNA FAZA! Aneli šokirala novim tvrdnjama, Durdžić tvrdi - Ne želim da nešto fali majci mog deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 17:58

"STANIJA JE PROLAZNA FAZA!" Aneli šokirala novim tvrdnjama, Durdžić tvrdi - Ne želim da nešto fali majci mog deteta

Drama se zahuktava!

Na samom početku emisije ''Gledanje snimaka'' prikazan je razgovor Aneli Ahmić sa cimerima o tome kako je krenuo sunovrat njenog braka sa suprugom koji ju je kako tvrdi prevario sa Stanijom Dobrojević.

- Ona nije njegov tip. Nije našao svoju sreću, pripremao je teren da se meni vrati. Da sam ja kačila slike u kupaćem kostimu, on bi haos napravio, ne može on da podrži takav stil života, ako me razumete. Ona je pitala sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako mu se zove dete, a verovatno i žena, samo što je mislila da sam bivša - kazala je Aneli.

- Ako si znala da je on u Majamiju kod nje, što si mu odgovarala na poruke, umesto da mu napišeš ''mrš u p*čku materinu?!'' - upitao je Janjuš.

- Ne znam sada, sve se dešavalo. On je svakako otac mog deteta - dodala je Ahmićeva, pa dodala:

- Čovek je manipulator, vi njega ne poznajte. Njemu se iz očiju vidi ko je on i šta je - rekla je Aneli.

- Ja mislim da je Aneli pružila sve što je on želeo od nje i da je bila jako povučena u tom odnosu. S druge strane mu imponuje da je u vezi sa starletama, ali svakako niko ne može da mu pruži to što mu je ona dala, to je očigledno - kazao je Mensur.

Asmin Durdžić demantovao je većinu priča navodne bivše supruge u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Sagovornik novinarke Ivane Stojanović otkrio je da je dugo finansirao Aneli, koja sada priča loše o njemu. Durdžić je dobijao informacije da se Ahmićeva viđa sa drugim muškarcima i tvrdi da je čekao dokaze kako bi joj samo plaćao dogovorenu alimentaciju.

- Ne bih hteo da majka mog deteta bude bez ičega. Imam svoje kodekse muške. Kakav bih ja bio čovek da fali nešto majci mog deteta. Dao sam joj 4.000 evra, pa je tražila još 2.000 evra. Čekao sam da čujem da je sa nekim da joj kažem: "Ja ti ne mogu više davati toliko novca!"

Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.