STANIJA DOBROJEVIĆ IZGUBILA BEBU U 5. NEDELJI TRUDNOĆE: Tužne vesti potvrđene sa klinike

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 23:04

STANIJA DOBROJEVIĆ IZGUBILA BEBU U 5. NEDELJI TRUDNOĆE: Tužne vesti potvrđene sa klinike

Kako se navodi, starleta je pobačaj jako teško podnela.

Stanija Dobrojević (38) izgubila je bebu u petoj nedelji trudnoće, piše "Blic". Bivša učesnica "Zadruge" je sa verenikom radila na potomstvu, a vest da će kroz sedam meseci postati roditelji posebno ih je obradovala. Nažalost, njihova sreća nije potrajala.

- Stanija je bila u petoj nedelji trudnoće. Pre nego što su došli iz Amerike u Srbiju, saznali su za radosnu vest i bili su presrećni! Plakali su, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radovali se, smišljali imena za devojčicu i dečaka. Jedva su čekali da dođu ovde i okupe porodicu i prijatelje da sa njima proslave. Međutim, umesto slavlja, dočekala ih je tuga, jer je Stanija izgubila bebu - ispričao je dobro obavešteni izvor.

Ona je tokom noći dobila jake bolove u stomaku, pa je otišla na jednu privatnu kliniku u Novom Sadu na pregled.

- Staniju su probudili bolovi, a onda je videla da je prokrvarila. Mnogo se uplašila! U početku krvarenje nije bilo obilno, ali dok je stigla u bolnicu, stanje joj se pogoršalo. Lekari su samo mogli da konstatuju da je plod "otišao", a to je potvrdio i pregled na ultrazvuku. Plakala je, verenik ju je tešio, kao i lekari koji su pokušavali da je umire i uvere da će opet zatrudneti i da će sledeći put biti sve u redu. Rekli su joj da su prva tri meseca trudnoće uvek rizična i da priroda sama odbaci plod koji nije dobar ili se ne razvija kako treba. Rekli su joj i da nije smela da putuje avionom na početku trudnoće, kao i da trenira, što je ona radila. Pošto ima 38 godina, posavetovali su je da sledeći put više odmara - ispričao je izvor za Informer.

Ova informacija potvrđena je i iz bolnice u kojoj je starleta bila.

- Tačno je da je Stanija bila kod nas i da je, nažalost, izgubila bebu u ranoj trudnoći. Teško je podnela to, ali je zdrava žena i ne sumnjamo da će sledećeg puta biti sve u redu - rekli su iz privatne novosadske klinike.

Stanija Dobrojević se verila prošlog meseca u Las Vegasu za dečka sa kojim je nekoliko meseci u vezi. Biznismen za kog će se starleta udati je sa naših prostora, ali živi i radi u Majamiju. Svadbu su planirali za narednu godinu, i to na Karibima.

- Iako je izgubila bebu, svadba se ne otkazuje. Njih dvoje su srećni, zaljubljeni i vole se, tako da ostaju zajedno uprkos svemu što se desilo - rekao je izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.