STAN OD 100.000 EVRA U BEOGRADU! Zvezdan i Anđela dužni Pinku do guše, ali će se skućiti, evo i kako!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 10:29

STAN OD 100.000 EVRA U BEOGRADU! Zvezdan i Anđela dužni Pinku do guše, ali će se skućiti, evo i kako!

Stiže pomoć!

Već mesecima je domaća javnost podeljena kada je reč o vezi Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, a iako se činilo da imaju više "hejtera" dok su bili učesnici "Zadruge", otkako su diskvalifikovani, uvideli su da itekako postoji veliki broj onih koji navijaju za njihovu ljubav.

Da imaju ogromnu podršku koja je spremna na sve zarad njihove sreće, govore i navodi koji su se pojavili da su Anđelini i Zvezdanovi fanovi počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da skupljaju novac i to da bi im kupili stan!

Naime, „bungiši“, kako sebe zovu, navodno su se udružili da sakupe novac i golupčićima kupe krov nad glavom, a ako ne budu uspeli u toj nameri, iznajmiće im nekretninu na godinu dana.

- Bungiši zdušno podržavaju Anđelu i Zvezdana jer veruju da je ljubav među njima prava, a kako nemaju rešeno stambeno pitanje, već trenutno borave kod Zvezdanovog oca Moke Slavnića, oni su se okupili s jednom jedinom idejom, da im taj problem reše - ispričao je za "Kurir" jedan od njihovih fanova koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je dodao, njihova podrška je mnogobrojna, a među njima ima i dosta onih koji žive i rade u inostranstvu, pa im ideja da skupe 100.000 evra kako bi rešili stambeno pitanje Anđele i Zvezdana ne deluje kao teško ostvariva.

- Njihov plan je bio da ulaze i u naredne sezone rijalitija Zadruga, pa im stan ne bi bio potreban bar još par godina, ali kako je Mitrović doneo odluku da na TV Pinku ugasi ovaj program, a pogotovo od kada su oboje diskvalifikovani i izašli su bez dinara, mi smo sve alarmirali i dogovorili smo se da ih ne ostavimo na cedilu - rekao je jedan od „bungiša“.

Za sada, kako kaže, prikupljanje novca ide preko žiro-računa koji su u te svrhe otvorili u jednoj inostranoj banci, a putem društvenih mreža obaveštavaju jedni druge o prispelim uplatama.

- Ako se nastavi ovim tempom, mi ćemo za mesec, najviše dva, obezbediti neophodna sredstva. Želimo da podržimo njihovu ljubav, a pogotovo Anđelinu privrženost Zvezdanu i sve ono što je zbog veze s njim pretrpela i izgubila. Nadamo se da će kada budu svili svoje gnezdo i ne budu zavisili ni od koga, kao i kada ne budu imali finansijskih poteškoća, moći da se posvete i planiranju porodice i potomstvu - sigurni su fanovi Slavnića i Đuričićeve, koji dodaju da bi im kupili jednosoban stan u srpskoj prestonici.

- Zvezdan i Anđela još uvek ne znaju, a verujemo i ne slute kakav ih poklon od nas očekuje. Dosta je bilo tuge i bola, želimo samo da ih vidimo srećne - zaključio je jedan od njihove verne podrške.

Slavnić i Đuričićeva su sinoć gostovali na TV Hajp, gde su govorili o svom učešću, emocijama, ali i planovima za budućnost. Tada su im voditelji Dalila Dragojević i Milan Milošević priredili iznenađenje i u studio uveli matičara, a oni se nisu bunili kada im je on postavio pitanje da li žele da ostare zajedno. I jedno i drugo su odgovorili potvrdno, razmenili su burme, a onda uz trubače poveli kolo. S njima su se u studiju, ali i ulozi svedoka našli Moka Slavnić i njegova partnerka Tamara Nikezić, a nama ostaje da vidimo da li će ovo građansko venčanje ponoviti i u crkvi pred Bogom i većim brojem zvanica.

Podsećanja radi, budući da su oboje diskvalifikovani, prema ugovoru koji su potpisali prilikom ulaska u "Zadrugu 6", televizija Pink će od Anđele i Zvezdana na sudu potraživati po 50.000 evra.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anđeli i Zvezdanu FANOVI KUPUJU STAN OD 100.000 EVRA Skupljaju novac za njih u inostranstvu, a skandalozni par u DUGOVIMA DO GUŠE

Izvor: Blic, 30.Maj.2023

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić posle diskvalifikacije iz "Zadruge" ostali su bez novce, te sada borave kod Moke Slavnića. Navodno fanovi ovog kontroverznog para skupljaju novac kako bi im kupili nekretninu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.