STALI ZVEZDANU NA REP! Nakon novog HAOSA Ane i Slavnića, podrška brutalno odgovorila: Skroz je zaštićena

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 17:04

STALI ZVEZDANU NA REP! Nakon novog HAOSA Ane i Slavnića, podrška brutalno odgovorila: "Skroz je zaštićena"

A evo i kako je porodica zadrugarke!

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ponovo su ušli u sukob sinoć, nakon vrlo kratkog perioda mira. Zvezdan je pobesneo zbog toga što se Ana udružila sa Majom Marinković, što je shvatio kao provokaciju, pa je za blivšu suprugu čak rekao da je najveće zlo.

Anina prva ljubav, biznismen Aca Bulić posmatrao je celu situaciju i sada se oglasio i otkrio da li i dalje podržava svoju devojku iz školskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, a potom je prokomentarisao i Zvezdana.

- Ona uvek ima moju podršku. Vidim da je sada malo bolje, nije skroz, ali je bolje nego pre. Ona uvek ima moju podršku i vetar u leđa! Jako mi je drago što vidim da se više ne plaši, kao i da oseća da je skroz zaštićena - započeo je Aca.

- O Zvezdanu nemam šta da kažem. Jasno se vidi da je izašao iz svih okvira ponašanja, kao i da je pogazio sve kodekse koje je mogao - dodao je Bulić, a potom se osvrnuo na Aninu porodicu.

- Sa Aninom porodicom se redovno čujem. Majka joj je sada na selu, lakše joj je od tamo da prati dešavanja iz Zadruge. Sve spremamo da bude kako treba kad izađe i da ne brine ni o čemu. Ne viđamo se, jer je ona tamo, ali se stalno čujemo telefonom - istakao je Aca za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.