STAJE NA LUDI KAMEN? Viktorija Mitrović pakuje kofere i seli se u Zagreb sa novim izabranikom, ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 13:54

STAJE NA LUDI KAMEN? Viktorija Mitrović pakuje kofere i seli se u Zagreb sa novim izabranikom, ovo su detalji

Saznajemo detalje.

Bivša učesnica Zadruge, Viktorija Mitrović, definitivno je stavila tačku na svoj odnos sa bivšim zadrugarem Markom Osmakčićem.

Kako SrbijaDanas saznaje iako bi mnogi njihovi zajednički fanovi voleli da oni obnove ljubav, Viki je ipak našla novu ljubav ami saznajemo detalje ovog ljubavnog odnosa.

Kako saznajemo ekskluzivno, partner Mitrovićke je biznismen iz Zagreba, te je ona donela odluku da krene sa njim i spakuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kofere.

Kako SrbijaDanas saznaje, Viktorija će započeti novi život u Zagrebu sa svojim izabranikom o kom ne žli da otkriva detalje,

Viktorija se oglasila za zaš portal te rekla:

- Ne želim da otkrivam njegov identitet, zbog njega i sebe. Što se manje zna to je sreća veća, Ja svoj ljubavni život ne želim da eksponiram više, jer me uvek potera neki maler. Jedno je bitno, a to je najvažnije je da sam konačno srećna - rekla je Viktorija za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.