ŠTA ŽABAC IMA U GAĆAMA?!? Milojko ULETEO u tuš kabinu i ŠOKIRAO - Udario mu na PONOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA ŽABAC IMA U GAĆAMA?!? Milojko ULETEO u tuš kabinu i ŠOKIRAO - Udario mu na PONOS

Sukob muža i ljubavnika...

Tokom "Jutarnje kafice", Slađa Petrović se posvađala sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Zasmetao joj je njegov pogled, koji je kako ona kaže, bio pun mržnje.

- Što me gledaš, tako popreko? Jel` treba tebe da se uplašim? Ajde reci sve što imaš! Šta je sad problem? Što je otvorio tuš kabinu da vidi sa kim mu je žena? Imao je pravo, ima i sad, ali ga sada više ne interesuje. Šta bi ti uradio da si na njegovom mestu? - vikala je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slađa.

- Jel ja ubijam pogledom? Šta se svi vadite na moj pogled. Puši bre k*rac, bre - uzvratio je Žabac.

- Nema tamo ništa, sve sam video. Ima smoki u gaćama - ubacio se Milojko.

Nastala je prava pometnja u vili. Svi su krenuli da viču u glas i tako poremetili celu emisiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠTA ŽABAC IMA U GAĆAMA?!? Milojko ULETEO u tuš kabinu i ŠOKIRAO! Udario mu na PONOS

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2019

Tokom “Jutarnje kafice”, Slađa Petrović se posvađala sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem. Zasmetao joj je njegov pogled, koji je kako ona kaže, bio pun mržnje. – Što me gledaš, tako popreko? Jel` treba tebe da se uplašim? Ajde reci sve što imaš! Šta je sad problem? Što je otvorio tuš...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.