ŠTA TO IMATE NA NOGAMA?! Ana Bekuta snimljena u lepršavoj haljini, ali svi gledali u NJENA STOPALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 17:12

ŠTA TO IMATE NA NOGAMA?! Ana Bekuta snimljena u lepršavoj haljini, ali svi gledali u NJENA STOPALA!

Zbunila sve prisutne!

Pevačica Ana Bekuta je na poslednje snimanje muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" došla poluspremljena.

Ana je imala sređenu frizuru i šminku, tu je bio i nakit i elegantna haljina prolećnih boja, ali je jedna stvar vrlo odskakala.

Ana je, zbog udobnosti, u studio ušetala u patikama.

Bekuta se nasmejala kada je ugledala okupljene novinarske ekipe i fotografe, a zatim se uputila na snimanje, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je visoke potpetice obula tek kada su se uključile kamere.

Svi koji imaju saradnju sa pevačicom, a što je većini slabo poznato, svedoci su toga da Ana često ume da dođe u udobnoj obući do samog studija, a potom da se prezuje. Još jedna od mudrosti koja se može naučiti od ove pevačice jeste i ta da je ona sa svim estetskim zahvatima krenula vrlo kasno, i sa merom, tako da bez obzira na godine, ima lice i ten kojim može da se diči i pred mnogo mlađim koleginicama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.