ŠTA TE BOLI K*RAC KO SAM JA! Iva URLALA zbog OVOGA: Karić ŠOKIRAO sve IZJAVOM o BIVŠOJ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ŠTA TE BOLI K*RAC KO SAM JA!" Iva URLALA zbog OVOGA: Karić ŠOKIRAO sve IZJAVOM o BIVŠOJ (VIDEO)

Ne može da veruje!

Iva Grgurić je u pokušaju da odbrani sebe počela da iznosi niz šokantnih detalja na konto higijene Ivane Šopić I Jelene Pešić, a njih dve nisu mogle da dođu sebi posle svega što su o sebi čule.

Šopićeva nije mogla da prećuti zbog svega što je Grgurićeva izgovorila na njen račun, a onda su usledili žestoki udarci koji nimali nisu ličili na Ivu.

- Ko si ti? - pitala je Šopićeva.

- Šta te boli ku*ac ko sam ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Iva.

- Šta vas istina boli?! A, kad svi idete na Ivu to je okej! Sada vas sve boli! Sklanjate hranu pored jastuka, kreveta, bunkera, prljavog veša! - počela je Iva.

- Ja ne mogu da verujem da vi od nje pravite žrtvu! - rekao je Karić.

- Trebalo bi da je pohlepna osoba Nataša, jer pokupi hrane za petoro ljudi, a onda ona na*ebe. To sam isto radila i ja. Iva kada pravi palačinke, tad sam okej! Niko se ne seti da kaže da sam ja dala, nego samo kada prodam. Kada sam prestala da kuvam i budem budala, tada ste svi našli da mi uterate - rekla je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.