ŠTA SI TI UMISLILA, BRE?! Dalila Dragojević urnisala KOLEGINICU i postavila je na mesto - svi joj kliču!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 09:52

"ŠTA SI TI UMISLILA, BRE?!" Dalila Dragojević urnisala KOLEGINICU i postavila je na mesto - svi joj kliču!

Na pomolu novi rat?!

Dalila Dragojević i Marijana Zonjić, nakon što su napustile rijaliti u kojem su učestvovale, preciznije "Zadrugu", postale su nerazdvojne drugarice. Svima je njihov spoj izgledao pomalo čudno, ali one za to nisu marile, te su uživale u svakoj sekundi zajedničkog vremena.

Odlazile su zajedno u provode, zajedno proslavljale rođendane, fotografisale se, čak u jednom momentu i identično oblačile... Ali čini se da je svemu tome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došao kraj.

Spor je nastao u jednom od TikTok mečeva u kojem je učestvovala Dalila, a čini se da Marijana nije namenski odgovarala na njene poruke, već ih je u potpunosti ignorisala.

- Ona sluša snimke što joj šalju tamo, a moje poruke ne j*be ni 1% - vidno izrevoltirana bila je Dalila.

- Šta ti glumiš Marijana?! Igram sa Dalilom sve do sada, reši privatno to sa nama, a ne ovako da ljudi te lažu. Pogledaj komentare! Vidi mjutovali su me... E sada ću je blokirati, kunem ti se i više nikada u lajv sa njom neću ući! Ajde bre, tu ćeš da glumiš i od sebe praviš žrtvu, e pa ne može - rekla je osoba sa kojom je Dalila igrala TikTok meč.

- Tebe su mjutovalo?! Čekaj druže, ja ovamo pišem roman, a ona ne može da se udostoji da odgovori na poruku?! Druge sluša, a meni ne može da odgovori, još mog druga mjutujete. Ajde molim te, tvoja faca i njena faca, sve je rečeno - izjavila je besno Dalila i svoju rijaliti koleginicu postavila na "mesto", dok su je svi podržali u komentarima.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu klikom na OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.