ŠTA SI RADILA PO JAVNIM KUĆAMA U ITALIJI? Perović zapretio da će izneti njene TAJNE iz prošlosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 16:10

"ŠTA SI RADILA PO JAVNIM KUĆAMA U ITALIJI?" Perović zapretio da će izneti njene TAJNE iz prošlosti!

Svađa zatresla vilu!

Marko Perović i Aleksandra Jakšić ušli su u žestok verbalni okršaj, a onda je on zapretio da će izneti sve što zna o njenom životu pre rijalitija.

- Ko si ti da mi pričaš s kim ću ja da se družim? Što se ti mešaš? Nisi bio sa nama u prošloj sezoni - vikala je Aleksandra.

- Mene ne zanima, druži se ti s kim hoćeš. Nego meni nije jasno da ti podržavaš tu priču. Šta si ti radila po javnim kućama u Italiji? Nemoj ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da otvaram bukvar za tebe, budalo. Šta je rekao ovoj devojci za majku u spavaćoj sobi. Da bi joj pre majku j*bao nego nju - uzvratio je Marko.

Aleksandra se pravila da je ne dotiču njegove reči, ali se ipak iznervirala.

- Devojka je mlada i zaljubljena. Ti nju ne poznaješ. A ovo što si malopre rekao, bravo - dodala je Aleksandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.