ŠTA SE VESELIŠ, KRAVO? Ermina Pašović POSRAMLJENA na svadbi zbog dana žalosti - Uključila lajv, pa pevala i igrala sve vreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 12:18

"ŠTA SE VESELIŠ, KRAVO?" Ermina Pašović POSRAMLJENA na svadbi zbog dana žalosti - Uključila lajv, pa pevala i igrala sve vreme

Posramljena!

Ermina Pašović bila je jedna od zvanica na venčanju Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, sada Tomić, koje se održalo na crnogorskom primorju.

Bivša zadrugarka je sve vreme "držala lajv" i provodila se na proslavi, a komentari i kritike su samo pristizali.

Naime, kako je se na dan svadbe obeležavala 28. godišnjica genocida u Srebrenici, mnogima je zasmetalo što se ona uključila sa svadbe. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

"Gasi se, dr*ljetino, "Prijavite profil", "Šta se veseliš, kravo!", "Sramota", "jadnice", "Je l' mora baš danas live?", "Je l' znaš ti šta je danas?", "Smeće jedno", samo su neki od komentara.

Ona se u jednom momentu obratila svima i žustro im odbrusila:

- Evo ovako da se obratim sada svima, pošto ste mi sada toliko digli pritisak, ukratko nije moja svadba i ja nisam birala da svadba bude 11. 07. Vi mene sada psujete, šta treba da sedim u crnom, nit ja puštam muziku, nit ja pravim svadbu, znači odvratni ste!  Ogromni moralisti, ogromni vernici došli mene ovde da pljujete što sam na svadbi. Svi znamo šta se desilo u Srebrenici! I vi što pišete imam li dete, nabijem vas sve na k*rac - rekla je Ermina.

Podsetimo, Erminu je javnost upoznala kao bivšu devojku Baneta Čolaka kada je ušla u Zadrugu, a potom se istakla kao komentator i učestvovala i u narednoj sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.